شهرداریارومیهاستان آذربایجانغربی

بام شهر ارومیه الگویی ملی برای توسعه متوازن شهری

پیش بینی اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی در راستای اتمام پروژه بام شهر

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد مشارکتی/عملیات اجرایی پروژه راهبردی و چندوجهی «بام شهر ارومیه» با حضور مقام عالی استان، مدیران کل، اعضای شورای اسلامی شهر و اصحاب رسانه آغاز شد. شهردار ارومیه در این مراسم با ارائه گزارشی جامع، این پروژه را حلقه اتصال میان راهکارهای کاهش ترافیک، توسعه گردشگری، تغییر نگاه مدیریتی و تحقق سرمایه‌گذاری پایدار در شهر ارومیه دانست.

آیدین رحمانی رضائیه این پروژه را یکی از کلیدی‌ترین طرح‌های شهری دانست که با هدف حل معضلات دیرینه ترافیکی، توسعه زیرساخت گردشگری، و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان طراحی شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که آغاز این پروژه سرآغاز تحولات توسعه‌محور در شهر ارومیه باشد.

شهردار ارومیه در تبیین اهمیت این پروژه، با اشاره به برنامه‌ریزی جامع مدیریت شهری برای کاهش گره‌های ترافیکی مزمن شهر ارومیه، گفت: ترافیک یکی از آزاردهنده‌ترین معضلات شهر ماست که سال‌هاست مردم عزیز را رنج می‌دهد و در همین راستا، برنامه‌ریزی‌های دقیقی با همکاری شورای اسلامی شهر و مجموعه شهرداری انجام دادیم تا به کمک پروژه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به کاهش بار ترافیکی کمک کنیم.

رحمانی رضائیه به پروژه‌های شاخصی نظیر زیرگذر شورا-ورزش، تکمیل فاز نهایی پل آذربایجان، ادامه کمربندی دوم شهر، پل شهیدان باقری، تعریض خیابان والفجر، روگذر مخابرات و پروژه‌های اصلاح هندسی معابر شهری اشاره کرد و ادامه داد: تلاش ما بر این است که با فعالیت‌های سه شیفته و شبانه‌روزی، روند اجرای پروژه‌ها را تسریع و رضایتمندی عمومی را افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: تکمیل پل آذربایجان تا پایان امسال، اتصال خیابان شهید طریقت به منطقه گلشهر، تعریض والفجر و راه‌اندازی پروژه‌های جدید همچون زیرگذرهای میثم و فلکه مادر نیز در همین چارچوب انجام می‌شود.

رحمانی رضائیه با تأکید بر اقداماتی همچون اجرای طرح‌های یک‌طرفه‌سازی، بازنگری در طرح جامع حمل‌ونقل، طراحی مجدد طرح زوج و فرد با نصب دوربین‌ها و استفاده از انرژی خورشیدی برای تأمین برق چراغ‌های راهنمایی، عنوان کرد: همه این اقدامات در راستای یک هدف مشترک یعنی مدیریت علمی و پایدار ترافیک شهر ارومیه در حال انجام است.

شهردار ارومیه در ادامه به پروژه زیرساختی بام شهر با هدف توسعه سرمایه گذاری پرداخت و آن را نماد تغییر نگرش در مدیریت شهری دانست و گفت: این پروژه، تجلی تغییر تفکر در مدیریت شهر است، تفکری که دیگر به دنبال راه‌حل‌های موقت نیست بلکه به دنبال اصلاح ساختاری و زیربنایی است.

رحمانی رضائیه “اینوا” را مصداق تغییر نگاه از جسم سخت به فکر نرم دانست و یادآور شد: این پروژه تلفیقی از راه‌حل ترافیکی، توسعه گردشگری و جذب سرمایه‌گذاری است که در راستای تحقق سرمایه گذاری اینوا صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به موقعیت مکانی استراتژیک پروژه بام شهر، خاطرنشان کرد: این پروژه در اتصال منطقه پشت پارک جنگلی ارومیه به محور اشنویه تعریف شده که با اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح به جاده سنتو نیز متصل خواهد شد؛ طول مسیر فعلی ۲۸۵۰ متر و عرض آن در بخش ورودی به ۲۰ متر و در مسیر اصلی به ۴۲ متر می‌رسد و دو میدان اصلی نیز در این مسیر پیش‌بینی شده است.

رحمانی رضائیه تصریح کرد: هزینه اولیه پروژه ۱۷۰ میلیارد تومان برآورد شده بود که با احتساب تملک و تعدیل‌ها به ۳۵۰ میلیارد تومان افزایش یافته و پیش‌بینی ما این است که با تکمیل تقاطع غیرهمسطح و اتصال به جاده سنتو، این عدد به بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان برسد.

شهردار ارومیه در ادامه با قدردانی از مدیران سابق شهرداری، مشاور پروژه و پیمانکار این پروژه گفت: تعهد پیمانکار برای اجرای پروژه در مدت یک سال، علی‌رغم زمان‌بندی ۲۴ ماهه، نشان از عزم جدی برای تحقق این پروژه دارد.

رحمانی بخش دوم سخنان خود را به ابعاد گردشگری و سرمایه‌گذاری پروژه بام شهر اختصاص داد و گفت: در توافق با اداره کل راه و شهرسازی، تملک جداره مسیر بام شهر به منظور اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری آغاز شده و بسته‌های سرمایه‌گذاری شامل شهربازی، هتل پنج‌ستاره، سایت بالن‌گردی، تله‌کابین، سالن ورزشی، زیپ‌لاین، نمایشگاه ارومیه، مسیر سواره و پیاده‌رو، سوارکاری، پارکینگ طبقاتی، کافی‌شاپ و رستوران در دست طراحی و جذب سرمایه‌گذار هستند.

وی در پایان با اشاره به چشم‌انداز روشن این پروژه عنوان کرد: بام شهر ارومیه، می‌تواند الگویی ملی برای توسعه متوازن شهری با رویکرد زیربنایی، اجتماعی، ترافیکی و گردشگری باشد که تحقق این پروژه نیازمند همراهی همه مدیران، رسانه‌ها و مردم است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا