بهبود ورزش زنان کلید پیشرفت خانواده و جامعه است
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: اگر وضعیت ورزش زنان بهبود یابد، این امر به نفع خانوادهها و در نهایت جامعه خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد مشارکتی/فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در نشست مشترک با مسئولین ورزش بانوان شهرستان ها و نواب رئیس هیات های ورزشی و ورزشکاران آذربایجان غربی به اهمیت قدردانی از تلاشهای افراد فعال در حوزه ورزش و به ویژه ورزش زنان اشاره کرد و گفت : اگر وضعیت ورزش زنان بهبود یابد، این امر به نفع خانوادهها و در نهایت جامعه خواهد بود.
وی اظهار کرد: ورزش دانشآموزی و دانشجویی به عنوان پایههای ورزش کشور، نقش کلیدی داشته و برنامهریزی در این حوزهها ضرورت دارد.
وی به افتتاح اولین مرکز نوآوریهای هوش مصنوعی در ورزش توسط دانشگاه صنعتی شریف اشاره و بیان کرد: این مرکز باید به خروجیهای عملیاتی در ورزش منجر شود.
محمدیان همچنین به چالشهای موجود در ورزش بانوان و نیاز به توجه به جزئیات در برنامهریزیها تاکید داشت و افزود: مسئولان ورزش آسیبها و چالشهای موجود را شناسایی کرده و راهکارهایی برای بهبود ارائه دهند. از سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۲۲، ورزش بانوان تنها چهار مدال طلا در بازیهای آسیایی کسب کرده و این نشاندهنده نیاز به اقدامات خاصتر است.
وی بر اهمیت همبستگی و همکاری در میان تمامی افراد و نهادهای مرتبط با ورزش تأکید کرد و از همه دعوت کرد تا برای عبور از چالشها و بهبود وضعیت ورزش زنان ایدهپردازی کنند.
معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش جوانان به بیان چهار سیاست کلی در حوزه ورزش زنان پرداخت و از حضار درخواست کرد که نظرات و ایدههای نوآورانه خود را ارائه دهند.
وی اضافه کرد: اولین سیاست، افزایش سهم ورزش در فعالیتهای روزانه زنان و دختران است. زنان به طور میانگین کمتر از ۳۰ دقیقه در روز فعالیت بدنی دارند، در حالی که باید حداقل ۳۰ تا ۴۵ دقیقه فعالیت با شدت مشخص داشته باشند. بنابراین، انتظار میرود هیئتهای ورزشی برنامههایی برای ترویج فعالیتهای عمومی و آموزشی طراحی کنند.
محمدیان گفت: سیاست دوم، افزایش نقش ورزش زنان در ارتقای عزت و اقتدار ملی است. با توجه به ظرفیتهای بالقوه استان در شناسایی استعدادهای ورزشی زنان باید از تنوع قومی آذربایجان غربی بهرهبرداری شود.
وی همچنین بر اهمیت رشتههای پایه مانند دو و میدانی و ژیمناستیک تأکید کرد.
فریبا محمدیان ادامه داد: سیاست سوم، تقویت نقش ورزش زنان در حفظ فرهنگ و اخلاق ورزشی است. رفتار مربیان و ورزشکاران در ترویج ارزشهای انسانی و اخلاقی و لزوم آموزش این ارزشها در ورزش اهمیت دارد.
وی افزود: سیاست چهارم، توجه به اقشار خاص و نیازهای ویژه در برنامهریزیهای ورزشی است. شرکتها در ارائه خدمات ورزشی مسئولیت اجتماعی دارند و نهاد های مختلف باید در این باره همکاری کنند.
وی با اشاره به آمارهای موجود در زمینه لیگها و باشگاههای ورزشی بیان کرد که با توجه به جمعیت استان، تعداد باشگاهها و خانههای ورزش کافی نیست و نیاز به افزایش خدمات ورزشی برای زنان وجود دارد. همچنین اهمیت همکاری با شهرداریها و سایر نهادها برای بهبود شرایط ورزشی زنان پوشیده نیست بنابراین حضار عزیز در این راستا همکاری لازم را داشته باشند.
محمدیان به بررسی موضوعات مرتبط با مدیریت ورزش زنان و اهمیت شفافیت در فدراسیونها پرداخت و عنوان کرد: نقش مستقل نمایندگان و ورزشکاران ایجاب میکند که این نمایندگان به دور از نفوذ مدیران هیئتها عمل کنند.
وی بیان داشت: اگر وضعیت ورزش زنان بهبود یابد، این امر به نفع خانوادهها و در نهایت جامعه خواهد بود.
وی از حضار خواست که در راستای بهبود وضعیت ورزش زنان در آذربایجان غربی همکاری کنند و بر لزوم توجه به این موضوع به عنوان یک اولویت اجتماعی تأکید کرد.