کشاورزیارومیهاستان آذربایجانغربی

پایداری در بازار تولید و مصرف مرغ در آذربایجان غربی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از پایداری در بازار تولید و مصرف مرغ در استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد مشارکتی/ خسرو شهبازی در جلسه وبیناری قرارگاه امنیت غذایی که با حضور مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، با ارائه گزارشی از وضعیت جوجه ریزی استان اظهارکرد: روزانه 20 تا 30 تن از گوشت مرغ تولیدی استان مازاد بر مصرف استان بوده که به سایر استانهای کشور ارسال و برای صادرات هدف گذاری می شود.

شهبازی با بیان اینکه کمبودی در تامین گوشت مرغ در استان وجود ندارد، افزود: در اردیبهشت سال جاری به میزان 5 میلیون و 665 هزار قطعه در واحدهای مرغ گوشتی استان جوجه ریزی انجام شد که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته از رشد 41 درصدی برخوردار است.

وی ادامه داد: در خرداد ماه سال جاری نیز تاکنون بیش از 2 میلیون و 911 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان انجام شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته از رشد 19 درصدی برخوردار است که پیش بینی می شود تا پایان خرداد ماه این میزان به 5 میلیون و 300 هزار قطعه افزایش یابد.

شهبازی ابراز امیدواری کرد با توجه به تولید بیش از نیاز استان و پیگیری های انجام شده ، در راستای افزایش ارزش افزوده واحد های مرغداری و حمایت از این واحدها در جهت تحقق شعار سال، روند صادرات مازاد تولید واحدهای مرغداری استان نیز بیش از پیش تسریع و موانع صادراتی نیز برطرف شود.

آذربایجان غربی رتبه سوم کشوری در تولید جوجه یکروزه گوشتی را داشته و دارای ۸۵۸ واحد مرغداری گوشتی، مادر گوشتی، مرغ اجداد گوشتی، مرغ تخم گذار تجاری و پرورش پولت تخمگذار است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا