نشست اقتصادی جمعی از تجار و بازرگانان منطقه وان ترکیه و سلماس برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد مشارکتی/ در این نشست که به میزبانی شهرستان سلماس برگزار شد، عبدالله قنبری، شهردار سلماس ضمن خوش آمدگویی به تجار منطقه وان گفت: با توجه به انعقاد خواهرخواندگی مابین شهرهای سلماس و وان انتظار می رود بیش از این شاهد مراودات و نشست ها بین دو شهر باشیم.
وی گفت: بازگشایی مرز سلماس با گلینجک وان میتواند نفطه عطفی در روابط دو کشور ایران و ترکیه باشد و این مرز که مراحل آن توسط دو کشور همسایه طی شده است نزدیکترین و هموارترین مسیر برای اتصال ایران به استان وان ترکیه می باشد که انتظار می رود با بازگشایی قریب الوقوع این مرز شاهد گسترش مبادلات مرزی بصورت ترانزیتی و مسافری باشیم.
شهردار سلماس با اشاره به لزوم گسترش همکاریهای منطقه وان و آذربایجان غربی ادامه داد: شهرستان سلماس ۹۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه دارد که ظرفیت بی نظیری برای تجارت مرزی می باشد و اتصال دو کشور از این نقطه گامی بلند در جهت رسیدن به تجارت ۳۰ میلیارد دلاری ایران و ترکیه خواهد بود.
وی با بیان و تشریح مزیت های منطقه ویژه اقتصادی سلماس گفت: منطقه ویژه اقتصادی سلماس ظرفیت بی نظیری برای سرمایه گذاری می باشد،معافیت های گمرکی و نزدیکی به جاده ترانزیتی، ریل آهن و فرودگاه های بین المللی از جمله ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی می باشد که برای شرمایه گذاری بسیار جذاب می باشد.
قنبری اضافه کرد: منطقه ویژه اقتصادی سلماس ظرفیت بی نظیری است که در کنار گشایش مرز می تواند سلماس را به جذاب ترین نقطه برای سرمایه گذاری تبدیل کند و با توجه به اینکه گشایش مرز در مراحل نهایی می باشد و منطقه ویژه نیز در حال واگذاری زمین است امید است در آینده بسیار نزدیک شاهد تحول اقتصادی در دو سوی مرز باشیم.