امداد و نجات و هلال احمرارومیهاستان آذربایجانغربی

سرپرست اداره کل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه بین‌المللی هلال احمر: ۸۰ پرونده جستجوی مفقودان در سال گذشته وارد فاز پیگیری شد

سرپرست اداره کل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه بین المللی جمعیت هلال احمر کشور سال گذشته، ۸۰ پرونده ثبت شده برای جست‌وجوی افراد وارد مرحله پیگیری شده است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد مشارکتی/دانیال طباطبایی سرپرست اداره کل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه بین المللی جمعیت هلال احمر کشور که به استان آذربایجان‌غربی سفر کرده است در جمع خبرنگاران این استان گفت: از مجموع پرونده‌های ثبت‌شده در سال گذشته درخصوص جستجو افراد، ۸۰ درصد وارد فرآیند پیگیری شده که از این تعداد، نیمی از آنها با موفقیت به بازگشت ارتباط میان اعضای خانواده‌ها انجامید.

وی با اشاره به آغاز فعالیت اداره جست و جو و باز پیوند هلال احمر با ثبت درخواست از سوی خانواده‌های افراد گم شده و اسرای جنگی اظهار کرد که بیشترین پرونده ها مربوط به سال ۱۳۵۹ بوده است.

سرپرست اداره کل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه بین المللی جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: ایران امن‌ترین کشور منطقه است و در دهه‌های اخیر گرفتار جنگهای طولانی مدت نیست لذا اکثر درخواستها در این حوزه از سوی مهاجرین سایر کشورها انجام می‌شود.

طباطبایی گفت: استان آذربایجان‌غربی به دلیل همسایگی با مرزهای چند کشور، یکی از نقاط اصلی ورود پرونده‌های جدایی و گمشدگان است که بیشترین تعداد درخواست‌ها از نواحی مرزی همین استان دریافت شده‌اند.

وی تأکید کرد:ب ازپیوند صرفاً یک طرح جست‌وجو نیست، بلکه تلاش برای احیای کرامت انسانی، کاهش رنج خانواده‌ها و پایان‌دادن به سال‌ها بلاتکلیفی است.

طباطبایی با اشاره به جایگاه هلال احمر کشور در صلیب سرخ و ارائه اطلاعات دقیق از سوی هلال احمر کشور تاکید کرد: هلال احمر کشور همواره در حال به روزرسانی و پیوستن به سامانه‌های به روز جهانی است.

سرپرست اداره کل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه بین المللی جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی آگاه سازی مخاطرات مین، گفت: ایران جزو ۵ کشور آلوده به مین است لذا برگزاری دوره‌های آموزشی در این حوزه برای گروه‌های مختلف هدف ضرورت دارد.

وی بزرگترین جامعه هدف هلال احمر برای دوره‌های مقابله با مین را دانش آموزان اعلام کرد و ادامه داد: این آموزش‌های دسته بندی شده به صورت مجازی و حضوری برای گروه‌های هدف مختلف در نظر گرفته شده است که در ۵ استان مرزی ایلام، کردستان، آذربایجان‌غربی، کرمانشاه و خراسان رضوی اجرا می‌شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا